Plata cu Card sau PayPal - Magazin online de cadouri
Livrarea in Bucuresti este gratuita pentru comenzile cu valoare egala sau mai mare de 100 RON. In tara livrare gratuita de la 200 RON

CIRIPITURI:

Plata cu Card sau PayPal

1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.cadourimania.ro?

SC Atelierele Cujas SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre prin plata electronica online urmand mai intai cei 3 pasi asa cum este indicat la rubrica "Comanda online".

 

a. Odata realizati acesti trei pasi, si daca ati ales ca mod de plata "Plata electronica" veti fi redirectionat catre pagina intermediara care rezuma comanda dvs., si prin urmare catre pagina de plata online securizata "epayment".

 

b. Verificati datele dvs. personale

In cazul in care adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare indicati aceasta la rubrica "Trimite produsele la aceeasi adresa ca mai sus?"

Deasemenea indicati modalitatea de plata (electronica): Visa/Mastercard/Eurocard sau PayPal.

Apasati butonul "Pasul urmator"

Dupa caz indicati adresa de livrare (daca difera de aceea de facturare) si/sau direct datele cardului cu care efectuati plata.

Apasati butonul "Plaseaza comanda"

In masura in care plata electronica este realizata prin Paypal va fi necesar sa apasati butonul "PayPal chek out" pentru a accesa interfata Paypal.

Daca tranzactia prin card/PayPal a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre SC Atelierele Cujas SRL, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, SC Atelierele Cujas SRL si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.


2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment.


• Nu exista riscul ca datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – SC Atelierele Cujas SRL si ePayment garanteaza securitatea sistemelor lor informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate SC Atelierele Cujas SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Nu exista riscul ca datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, acestea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

 

3. Carduri de credit/debit acceptate

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit sau sistemul PayPal comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

 

Viziteaza magazinul cadourimania.ro pe ShopMania Cumparaturi online:haine,accesorii,incaltaminte,cadouri,jucarii... cadourimania.ro este listat pe goshopping.com CadouriCadou.ro
Trustpilot: Aprobat de clienti